Siirry pääsisältöön

Geniemille kasvuun tukea Saari Partnersilta

Saari Partners sijoittaa Geniemiin ja siirtyy enemmistöomistajaksi ja samalla Ville Särmälä aloittaa toimitusjohtajana huhtikuussa. Järjestelyllä haetaan kasvua ja laajempaa palvelutarjoamaa asiakkaille. Geniemin liikevaihto vuonna 2021 oli 5 miljoonaa ja Geniemillä työskentelee nyt 64 henkilöä.

Geniem jatkaa itsenäisenä toimijana, ja yrityskauppa tukee ja vahvistaa Geniemin strategiaa kasvattaa entisestään julkiselle sekä pk-sektorille suunnattujen digitaalisten palveluiden tarjoomaansa. Geniemin palveluiden pääpaino on jatkossakin laajat ja vaativaan käyttöön tarkoitetut WordPress-verkkopalvelut sekä räätälöidyt web- ja mobiilisovellukset. 

“Geniemin kulttuuri ja työyhteisö yhdistettynä Suomen johtavaan WordPress-osaamiseen oli asia, joka vakuutti Saari Partnersin ja haluamme vahvistaa sekä kehittää tätä entisestään. Myös Geniemin mobiilisovellusosaaminen teki vaikutuksen, ja näemme myös tällä sektorilla ehdottomasti kasvupotentiaalia.”, kertoo Mia Sirkiä Saari Partnersilta.

“Olemme Geniemillä pohtineet sitä, miten palvella asiakkaitamme entistä paremmin, ja miten tarjota heille entistä laajemmalla skaalalla digitaalisia palveluita. Näemme, että yrityskaupan avulla on mahdollista kasvattaa entisestään palvelutarjoomaamme vastaamaan julkisen ja yksityisen puolen asiakkaidemme tarpeita. Saari Partnersin omistajuus vastaa tähän tarpeeseen upeasti ja luo mahdollisuuksia investoida uusien lisäarvoa tuottavien palveluiden tarjoamiseen asiakkaillemme. Kasvun myötä pystymme mahdollistamaan myös työntekijöillemme entistä haastavampia ja mielenkiintoisempia projekteja.”, iloitsee toimitusjohtaja Tuomas Kumpula.

”Tässä oli ainutlaatuinen mahdollisuus, jossa yhdistyy Geniemin yhdessä tekemisen meininki ja Saari Partnersin kyky tukea yrityksen seuraavaa vaihetta. Odotan jo innostuneena, että pääsen rakentamaan Geniemin kasvua yhdessä geniemiläisten ja asiakkaiden kanssa”, lisää Ville Särmälä, joka aloittaa Geniemin toimitusjohtajana huhtikuussa.

Lisätietoja: 
Toimitusjohtaja, Tuomas Kumpula, Geniem Oy, p. +358 400 535 498

Mia Sirkiä, Saari Partners Oy, +358 40 8600240

Geniem Oy on vuonna 2001 perustettu tamperelainen ohjelmistotalo, joka tarjoaa yrityksille ja organisaatioille digitaalisia ratkaisuja, joiden avulla erottua kilpailijoista, sitouttaa asiakkaat ja mahdollistaa jatkuvasti parempaa tulosta. Geniem suunnittelee ja toteuttaa oikeat askeleet digitaalisen asiakaskokemuksen kehittämiseen tarjoamalla Suomen lujinta WordPress-laatua, monipuolista React-osaamista, räätälöityä ohjelmistokehitystä sekä käyttäjälähtöistä palvelumuotoilua – aina suurella sydämellä.

Saari luo menestystä yhteisönsä vahvuuksilla. Osaamisella, kokemuksella ja omistautumisella.
Sijoituskohteemme ovat kumppaneita joiden uskomme eniten hyötyvän avustamme. Toimimme
luotsina yritysten kasvun kriittisellä taipaleella täydentämällä kumppaneidemme vahvuuksia ja
tarjoamalla voimavarat menestykseen. Saari luo edellytykset yrityksen vahvistamiseen ja
luotsaamiseen seuraavalle menestyksen tasolle. Lisätietoja: www.saaripartners.fi

                

Jaa