Tietosuojakäytäntö

Päivitetty 17.4.2018

Käsittelemme henkilötietoja luottamuksellisesti ja uuden EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Tässä tietosuojalausekkeessa kerrotaan, millaisia tietoja verkkopalvelun käyttäjästä kerätään, mihin niitä käytetään ja mitä vaikutusmahdollisuuksia käyttäjällä on.

 

1. Mitä henkilökohtaisia tietoja keräämme?

1.1. Käyttäjän itse antamat tiedot, esimerkiksi

-nimi, sähköpostiosoite, osoitetiedot, puhelinnumero
-suostumus sähköposti-, tekstiviesti- ja muilla automaattisilla järjestelmillä -lähetettävään suoramarkkinointiin, esim. uutiskirjeen tilaamiseen
-asiakaspalautteet ja yhteydenotot

1.2. Verkkopalveluiden käytöstä saadut tiedot

-verkkopalvelun selaustiedot
-verkkopalvelun käyttötiedot (esimerkiksi käyttäjän tulotapa palveluun, selain- ja laitetieto, evästetunniste, palvelussa vietetty aika, maantieteellinen sijainti)

 

2. Mihin tarkoitukseen henkilö­tietojani kerätään?

Käsittelemme henkilötietoja vain ennalta määriteltyjen käyttötarkoitusten mukaisesti:

Keräämme tietoa verkkosivustomme käyttötavoista, jotta voimme parantaa ja kehittää palveluamme.

 

3. Kolmannet osapuolet

Käytämme muutamien kolmansien osapuolien palveluita. Osapuolet ovat aina tarkasti valittuja, jotta voimme olla varmoja, että he myös noudattavat EU:n tietosuojalakia. Nämä osapuolet sijaitsevat USA:ssa ja soveltavat EU:n tietosuojalakiin mukautuvaa EU-U.S Privacy Shield lakia. Palvelu voi sisältää myös kolmansien osapuolten, kuten mittaus- ja seurantapalveluiden sekä mainosverkostojen evästeitä. Tutustu tarkempaan evästekäytäntöömme täällä.

 

3.1. WP Engine

Tämä verkkosivusto hostataan WP Engine:n palvelimella. WP Engine on sitoutunut noudattamaan EU:n tietosuojalakia. Sivustoa suojataan mm. seuraavilla tavoilla: sivusto on 24/7 valvonnassa, HTTPS-suojaus, säännölliset päivitykset, kerättyjä tietoja säilytetään tietokannoissa, jotka on suojattu mm. palomuurein, salaustekniikoin sekä rajoitetun kulunvalvonnan ja käyttöoikeuksien avulla.
Lisätietoja WP Enginen ehdoista voi lukea täältä.

 

3.2. Google Analytics

Käytämme verkkopalvelussamme Google Analyticsiä mittaamaan verkkopalveluidemme käyttöä. Google Analytics, voi asettaa evästeitä käyttäjän laitteelle kerätäkseen tietoja esimerkiksi sivuston kävijämäärästä. Tietoja voidaan myös käyttää, jotta voidaan näyttää kävijää todennäköisesti kiinnostavaa mainontaa. Eväste (“cookie”) on pieni tekstitiedosto, jonka selain tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeet sisältävät usein nimettömän, yksilöllisen tunnisteen, jonka avulla tunnistetaan ja lasketaan sivustollamme vierailevat selaimet.
Tutustu tarkempaan evästekäytäntöömme täällä.
Lisätietoja Google Analyticsin ehdoista voi lukea täältä.

 

4. Kuinka kauan tietojani säilytetään?

Kerättyjä tietoja säilytetään vain sen ajan kuin on tarpeen.

 

5. Miten henkilö­tietoni suojataan?

Käytämme tarpeellisia teknisiä tietoturvakeinoja henkilötietojen suojaamiseksi. Tällaisia keinoja ovat muun muassa palomuurien, salaustekniikoiden ja turvallisten laitetilojen käyttö, asianmukainen kulunvalvonta, hallittu käyttöoikeuksien myöntäminen ja niiden käytön valvonta, salaustekniikoiden käyttö ja henkilötietojen käsittelyyn osallistuvan henkilöstön ohjeistaminen. Huolehdimme myös, että kaikki alihankkijamme noudattavat EU:n määrittelemää tietosuojalakia.

 

6. Linkit muihin verkko­sivuihin

Emme vastaa verkkosivustoomme linkitettyjen, ulkopuolisten tahojen ylläpitämien sisältöjen yksityisyydensuojakäytännöistä tai sisällöistä, emmekä laillisuudesta ja hallinnosta. Jos huomaat, että linkittämillämme verkkosivuilla on laitonta tai loukkaavaa sisältöä, olemme kiitollisia palautteesta.

 

7. Millaisia vaikutus­mahdolli­suuksia minulla on?

Olemme sitoutuneita tarjoamaan käyttäjillemme valintoja ja hallintamahdollisuuksia tietosuojaan liittyen.

7.1. Tietojen tarkasta­minen

Käyttäjällä on oikeus tarkastaa hänestä tallennetut henkilötiedot. Käyttäjän pyynnöstä poistamme tai täydennämme käsittelyn tarkoituksen kannalta virheelliset tai vanhentuneet henkilötiedot. Käyttäjä voi päivittää ja/tai tarkastaa henkilötietonsa ottamalla yhteyttä meihin.

 

7.2. Evästeiden estäminen

Käyttäjä voi tyhjentää selaimeensa tallentuneet evästeet selaimen asetuksista. Evästeiden käytön estäminen saattaa vaikuttaa palveluidemme toiminnallisuuteen.
Tutustu tarkempaan evästekäytäntöömme täällä.

Rekisterinpitäjänä toimii Saari Partners Oy, Y-2726866-4. Käyttäjä voi milloin tahansa ottaa yhteyttä seuraavia yhteystietoja käyttäen:

Saari Partners Oy
info@saaripartners.fi
Laivanvarustajankatu 5
00140 Helsinki

 

Takaisin etusivulle

Verkkosivustollamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Hyväksyt evästeiden käytön käyttämällä sivustoamme. Lisätietoja.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Sulje