Siirry pääsisältöön

Huikeeta ja haikeeta: Saaren ja Cervin yhteinen kasvumatka tulee päätökseensä kun Saari Partners irtaantuu Cervi Talotekniikasta

Ilmanvaihtoon, puhtaaseen sisäilmaan ja jäähdytykseen erikoistunut Cervi saa pääomasijoittaja Intera Partnersin uudeksi omistajakumppanikseen ja Saari I Ky irtautuu kokonaisuudessaan omistuksestaan.

Saari ja Cervi aloittivat yhteisen kasvumatkansa neljä vuotta sitten, kun Cervin liikevaihto oli hieman päälle 4 Meur ja henkilökuntaa alle sata. Yhteisen matkan aikana Cervistä on tullut toimialansa johtava toimija ja tunnetuin brändi, liikevaihto yli nelinkertaistunut, henkilökuntaa noin 200 ja yritys digitalisoitunut vauhdilla.

“On ollut etuoikeus saada kulkea mukana Cervin ja Saaren yhteisellä matkalla, jossa kahden toisiaan täydentävän tiimin yhteistyön mahdollistamana saavutettiin viidelle vuodelle asetetut tavoitteet etuajassa. Kaikella on kuitenkin aikansa ja jonkin pitää loppua, jotta uusi voi alkaa. Samaan aikaan huikeeta ja haikeeta”, kommentoi Cervin toimitusjohtaja Petri Valve.

“Saari Partners aloitti toimintansa 2018 toiminta- ajatuksena, että pienempien kasvuyhtiöiden on vaikea löytää pääomasijoittajaa kasvua tukemaan. Meidän roolimme on tulla mukaan aikaisessa vaiheessa ja operatiivisen osaamisen kautta tukea yrityksiä seuraavaan vaiheeseen. Tämä toteutui upeasti Cervin kanssa, joka saa nyt Interasta vauhtia seuraavaan kasvuloikkaan”, jatkaa Saaren Ben Wrede.

“Erikoista ja vahvaa yhteisestä matkastamme on tehnyt myös se, että olemme yhdessä Saaren kanssa navigoineet läpi todella erikoisia aikoja, mm. pandemian ja Euroopan levottomuudet, ja näistä kuitenkin yhdessä menestyksekkäästi selviydytty”, tiivistää vielä Cervin osakas Kalle Jensen.

Cervi Talotekniikka jatkaa yrityskaupan jälkeen omalla nimellään ja sen toiminta sekä asiakkuudet jatkuvat ennallaan. Yhtiön johdossa ja merkittävinä omistajina jatkavat edelleen Petri Valve ja Karl Jensen.

Jaa