Siirry pääsisältöön

Korjauspartnereiden kasvuun tukea Saari Partnersilta

Lähiöiden ryhmäytymishankkeesta tunnettu Korjauspartnerit saa nyt kasvuun tukea Saari Partnersilta. Korjauspartnerit on korjausrakentamisen ja teollisuuden asiantuntijapalveluihin erikoistunut konsulttitoimisto, jonka liikevaihto vuonna 2022 oli n. 5,5 miljoonaa euroa ja jossa työskentelee yli 70 henkilöä. Nykyinen johto ja avainhenkilöt jatkavat omistajina. Yhtiöllä on toimistot Helsingissä ja Turussa ja se on juuri avaamassa toimistoa Tampereelle.  

Euroopan parlamentti on hyväksynyt kantansa lakiehdotukseen, jonka tavoitteena on parantaa energiatehottomien rakennusten peruskorjausastetta ja lisätä tietoa energiatehokkuudesta. Tämä luo kysyntää ammattitaitoiselle korjaussuunnittelulle ja rakennusten pitkäjänteiselle ylläpidolle.

Yritysjärjestelyllä haetaan mahdollisuuksia sekä maantieteelliselle laajentumiselle että asiakkaille tarjottavan palveluvalikoiman kasvamiselle. ”Korjauspartnerit vakuuttivat meidät innovatiivisella ja ammattitaitoisella otteella. He ovat kyenneet luomaan hyvän, kannattavasti kasvavan työpaikan.” kertoo Mia Sirkiä Saari Partnersilta. Hän lisää vielä perään esimerkin innovatiivisuudesta kertomalla Turun Hepokullan yhteishankkeesta, jossa suunniteltiin seitsemän taloyhtiön korjaukset eli 26 kerrostalon kokonaisvaltaiset remontit. Tämä hanke on todennäköisesti Suomen kaikkien aikojen mittavin ryhmäkorjaushanke. Ryhmähankkeessa mukana olevat taloyhtiöt eivät olisi yksittäisinä olleet rahoituskelpoisia. 

”Korjauspartnerit -konserni hakee järjestelyllä ennen kaikkea vahvuutta kehittää uusia palvelumuotoja ja digitalisaatiota liittyen mm. kiinteistöjen ylläpitoon ja teollisuuden kokonaishankkeisiin. On todella kiinnostavaa tutkia mahdollisuutta löytää hankkeita, joissa voimme yhdistää osaamisemme kiinteistöjen energiatehokkuudessa, korjausrakentamisessa ja teollisuusyritysten tuotantolaitteistojen suunnittelussa.”, toteaa Jussi Eronen Korjauspartnerit Oy:stä. ”Toinen osa-alue, johon uskomme järjestelyn tuovan lisää mahdollisuuksia, on alueellinen laajeneminen. Tämän toteuttamisessa tulemme käyttämään orgaanisen kasvun lisäksi mahdollisesti yrityskauppoja”, jatkaa Jussi ja lisää, että korjausrakentamisessa näkymät ovat edelleen valoisat, vaikka nykyinen ilmapiiri onkin epävarma.

Korjauspartnerit tarjoavat myös palveluita teollisuudelle KP Industrial Oy:n liiketoiminnan kautta. ” Yhteistyö Saaren kanssa luo paremmat mahdollisuudet teollisuuden kokonaishankkeisiin, kehitysprojekteihin ja toiminnan maantieteelliseen laajenemiseen. Vasta 2020 perustettu teollisuuden tekniset palvelut -yksikkö on jo osoittanut vahvaa kasvupotentiaalia”, jatkaa KP Industrialin toimitusjohtaja Pasi Pennanen.

Lisätietoja: 
Jussi Eronen, toimitusjohtaja Korjauspartnerit Oy, p. +358 40 738 6236

Mia Sirkiä, toimitusjohtaja, Saari Partners Oy, +358 40 860 0240

Jaa