Siirry pääsisältöön

Liedon Säästöpankki panostaa suomalaiseen yrittäjyyteen – Sijoittaa pääomarahasto Saari Partnersiin.

Palvelusektorin toimialoihin keskittyvä Saari Partners täydentää Liedon Säästöpankin tapoja tukea suomalaista yrittäjyyttä. Saari Partners keskittyy pieniin, perinteisesti toimiviin palvelusektorin PK-yrityksiin ja auttaa heitä kriittisessä kasvun vaiheessa. Tämä tukee Liedon Säästöpankin tahtotilaa auttaa yrityksiä kasvussa ja liiketoiminnan kehityksessä.

Liedon Säästöpankki on tehnyt sijoituksen Saari I Ky:n, joka on Saari Partnersin hallinnoima pääomasijoitusrahasto. Tällä sijoituksella Liedon Säästöpankki vahvistaa strategiaansa edistää suomalaisten yritysten kasvua monipuolisesti.

”Saari Partners täydentää erinomaisesti palvelutarjontaamme, johon olemme koonneet yrityskauppoja ja sukupolvenvaihdoksia varten oman palvelukokonaisuuden. Tämä kokonaisuus kattaa sopimusjuridiset asiat, verotusnäkökulman, riskinjakamisen sekä oman- ja vieraanpääoman ehtoiset rahoitusratkaisut. Olemme tyytyväisiä ja iloisia alkaneesta kumppanuudestamme”, kertoo Liedon Säästöpankin toimitusjohtaja Jussi Hakala.

Saari Partners Oy:n hallinnoima rahasto Saari I Ky perustuu perinteisesti toimivien suomalaisten palvelusektorin PK-yritysten arvonnostoon. Saari Partners hyödyntää vahvaa käytännön digitalisaatio-, brändi- ja markkinointiosaamista päivittääkseen kumppaninsa omien alojensa edelläkävijöiksi.

”Etsimme jatkuvasti yrityksiä ja yrittäjiä, jotka haluaisivat yhdessä meidän kanssamme tehdä seuraavaa kasvun vaihetta, ja todella positiivisesti kehittyvä Turun seutu on meille erittäin mielenkiintoinen alue”, sanoo turkulainen Mikael Lönnroth, yksi Saari Partnersin neljästä perustajaosakkaasta.

”Olemme hyvin iloisia alkaneesta yhteistyöstä Liedon Säästöpankin kanssa ja siitä, että he juuri meidän rahastomme kautta haluavat tukea suomalaisten yrittäjien menestystarinoita”, lisää Ben Wrede, Saari Partnersin toimitusjohtaja.

__________________

Liedon Säästöpankki on v.1895 perustettu Suomen toiseksi suurin Säästöpankki. Se tarjoaa täydet pankkipalvelut kotitalouksille ja pk-yrityksille Turun talousalueella sijaitsevissa konttoreissaan. Pankin tase on 1 Mrd euroa. Pankin lainanannosta 32 % suuntautuu yrityksille ja yhteisöille sekä maataloudelle. Liedon Säästöpankilla on 4.700 yritys- ja yhteisöasiakasta ja kaikkiaan asiakkaita 52.000. Pankki työllistää noin 100 ammattilaista. Liedon Säästöpankki kantoi yhteiskuntavastuutaan muun muassa tukemalla paikallisia ja alueellisia yhteisöjä 70.000 eurolla ja maksamalla yhteisöveroja 2.720.000 euroa. Liedon Säästöpankki on osa Säästöpankkiryhmää. Lisätietoja: www.saastopankki.fi/liedonsp

Saari luo menestystä yhteisönsä vahvuuksilla. Osaamisella, kokemuksella ja omistautumisella.
Sijoituskohteemme ovat kumppaneita joiden uskomme eniten hyötyvän avustamme. Toimimme
luotsina yritysten kasvun kriittisellä taipaleella täydentämällä kumppaneidemme vahvuuksia ja
tarjoamalla voimavarat menestykseen. Saari luo edellytykset yrityksen vahvistamiseen ja
luotsaamiseen seuraavalle menestyksen tasolle. Lisätietoja: www.saaripartners.fi

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jussi Hakala, Liedon Säästöpankki, p. 050 564 4439, jussi.hakala@saastopankki.fi

Mikael Lönnroth, Saari Partners, 045-120 0011

Jaa