Siirry pääsisältöön

Stellan kotisiivousliiketoiminta aloittaa itsenäisenä yrityksenä, kun kotimainen pääomasijoittaja Saari Partners ostaa sen Stellan Kotipalvelut Oy:ltä. Samalla toimitusjohtajaksi ja osaomistajaksi tulee Leena Meri, jolla mittava kokemus kotisiivoustoimialasta.

Stella Kotipalvelut Oy on myynyt kotisiivousliiketoimintansa Saari Partners Oy:n omistamalle S Kotisiivouspalvelut Oy:lle. Liiketoiminta siirtyy S Kotisiivouspalvelut Oy:n omistukseen 1.1.2021 alkaen. Leena Meri aloittaa toimitusjohtajana 1.2.2021.

”Kotisiivousmarkkina on mielenkiintoinen ja kasvava, ja lähdemme innokkaasti mukaan rakentamaan hyvästä yrityksestä vielä parempaa, yhteistyössä koko nykyisen henkilöstön kanssa. Tavoitteenamme on luoda kotisiivousalalle uusi johtava kotimainen toimija”, sanoo Saari Partnersin Pirjo Kiiski. 

”Haluan toivottaa kaikki Stellan siivousliiketoiminnan ihmiset lämpimästi tervetulleeksi osaksi meidän joukkojamme”, sanoo uuden yrityksen toimitusjohtaja Leena Meri. ”Olen valtavan innoissani ja kiitollinen tästä mahdollisuudesta. Kotisiivousala kasvaa edelleen ja olen vakuuttunut, että tulemme tekemään tästä hienon tarinan yhdessä henkilöstön ja Saari Partnersin kanssa”, hän jatkaa.

”Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Leenan mukaan joukkoomme. Leena tuntee perin pohjin kotisiivousalan ja hänellä on vahvaa tahtoa ja intohimoa liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen”, jatkaa Saari Partnersin Mikael Lönnroth. ”Tulemme panostamaan laatuun ja asiakaskokemukseen, digitalisaatioon ja brändin kehittämiseen, ja siihen, että koko henkilöstö saadaan mukaan rakentamaan alalle uutta ja innostavaa ykköstoimijaa”, hän lisää.

Saari Partners on vuonna 2018 toimintansa käynnistänyt kotimainen pääomasijoittaja, jonka tiimissä toimivat Ben Wrede, Mia Sirkiä, Pirjo Kiiski ja Mikael Lönnroth. Saari keskittyy sijoitustoiminnassaan pieniin ja keskisuuriin kotimaisiin palveluyrityksiin, joiden kasvua ja kehitystä se tukee osakkaidensa osaamisella ja kontakteilla. 

Lisätietoja:     Pirjo Kiiski, Saari Partners, p. 040 569 1330

                     Leena Meri, S Kotisiivouspalvelut, p. 050 311 4932

Jaa