Siirry pääsisältöön

Iines Veistola Saari Partnersin Investment Manageriksi

Saari Partnersin toinen rahasto on hyvässä sijoitusvauhdissa ja tiimi kasvoi kesän jälkeen uudella jäsenellä, kun Iines Veistola aloitti Investment Managerina.

Iines tuo mukanaan monialaisen kokemuksen lisäksi energistä asennetta, analyyttistä lähestymistapaa ja intohimoa. Hän siirtyy Saari Partnersille Coor Service Management Oystä, jossa hän toimi Business Development Managerina vastaten merkittävistä myyntiprojekteista ja kehityshankkeista, kuten yrityskaupat. Aikaisemmin hän on työskennellyt liikkeenjohdon konsulttina ja analyytikkona keskittyen strategia- ja talousprojekteihin, sekä uuden liiketoiminnan synnyttämiseen ja kehittämiseen. Kokemusta löytyy myös tilintarkastuksen, markkinoinnin ja erilaisten vastuuroolien parista.

”Pääomasijoittaminen on toimialana kiehtonut pitkään ja Saari Partnersin strategia, arvomaailma ja tiimi tuntuvat suorastaan matchilta. Pk-yritykset tekevät valtavan arvokasta työtä ja koen tämän sektorin yhtiöiden kasvun ja kehityksen tukemisen todella merkitykselliseksi. Uskon yhdessä tekemiseen ja toinen toisiltamme oppimiseen, ja olenkin täynnä intoa tulevaa kohtaan”, kuvaa Iines tunnelmiaan. 

”Saari Partnersissa uskomme läpinäkyvään, rehelliseen yhteistyöhön ja meille on äärimmäisen tärkeää saada tiimiin ihmisiä, jotka jakavat osaamisen lisäksi myös samat arvot. Toimintamme perustuu tiiviiseen yhteistyöhön yritysten kanssa, ja Iineksen kyky aitoon ja arvostavaan tiimityöhön vie meitä tiiminä eteenpäin” 

Lisätietoja:

Mia Sirkiä, Managing Partner, +358 408600240 

mia.sirkia@saaripartners.fi

Jaa